MY FIRST THREE MUSKETEERS

MY FIRST THREE MUSKETEERS
LOOKING AT YOU.....

Monday, October 18, 2010

2nd HHP National Cat Show, 19 Dec 2010

Salam to All!

Back by popular demand!

We are proud to announce our 2nd HHP Show will be held on the 19th December, 2010. Details as in the attached poster.

And, we are also proud to announce that this show will be a 3 rings show, judged by Two Fife Judge and One CFA Judge. Thus, the entrance fees will be a little bit higher compared to the previous shows, due to the increased of Judging cost and quantity of prizes.

For those who missed our previous shows, now is the time for you all to be proud of your HHP cats, by showing them in this show, and at the same time getting new friends and knowledges and enjoy the show.

Therefore, we would like to invite All of You to come and take part in this show, and be proud of your HHP cats.



Categories of Show :-

Adult (9 months and above)
1. Male Long Hair
2. Male Short Hair
3. Female Long Hair
4. Female Short Hair

Neuter / Spay
5. Long Hair
6. Short Hair

Kitten (3 - 9 months)
7. Male Long Hair
8. Male Short Hair
9. Female Long Hair
10. Female Short Hair

7 comments:

  1. nape tak organize pet show kt area alor star :-( jeles tgk cat owner bwk kcg msk bertanding..huhu

    ReplyDelete
  2. Dearcats..dah lama gak ada blog, dekat setahun gak... dulu pakcu rajin update, sekarang ni dah macam busy... walaupun tak busy mana pun... hehe. InsyAllah, nanti pakcu bagi tips2 lagi pasal nak jaga kucing

    Namie Amir... mak ooi jauh nyer ke alok staq! hehehe... Kalau Nanie leh cari sponsor and venue kat sana, no problem... pakcu leh tolong organise kan... hehehe

    ReplyDelete
  3. Pakcu nak tanya..
    Semasa "cat show" kucing perlu diberi makan tak?
    Kalau ya, adakah makanan kering @ basah?
    Kalau tidak, kenapa?

    ReplyDelete
  4. Dear Anon,
    Semasa catshow, kucing tak perlu bg makan, utk elakkan kcg dari poo pee masa show. Kalau ni terjadi, kucing akan jadi kotor dan berbau, jadi markah kebersihan akan ditolak. Seeloknya puasakan kucing dari jam 12 mlm sebelum show.

    ReplyDelete
  5. Tak jumpa lak ruang nak buat pertanyaan..
    Kucing baru pahirkan anak blh mandulkan ke, nak suntik hilangkan kutu dgn de-worm..
    Apa2 yang patut, baru kutip kucing ni.. Kesian lak terbiar je.. 5 ekor anak2 dier pon byk kutu..

    ReplyDelete
  6. salam pakcu.
    lin nak try bawak dragon nantie
    tapie show 26/12.
    nak mintak petua kat pakcu.
    nantie lin bawak dragon jumapa pakcu nak minta pakcu sembur2 sket.
    hehhhe

    ReplyDelete